Atsiliepimai
Aprašymas
Ar kilo mintis, kaip nuostabu būtų pasigaminti tai namuose? Šioje knygoje atskleidžiamos skaniausių Pietų Europos patiekalų paslaptys: subtilūs Provanso ir temperamentingi kitų Viduržemio jūros krantų receptai.
Rašytoja ir fotografė bei tinklaraščio „Gourmantine“ autorė Gintarė, gyvenanti tarp Nyderlandų ir Prancūzijos, dalijasi visomis gundančio maisto paruošimo subtilybėmis, padėdama skaitytojui išmokti ruošti gardžius patiekalus ir mėgautis jais tarsi restorane.
Išbandyti, autentiški ir lengvai paruošiami valgiai tiks vakarui dviese, draugų vakarėliui, šventiniams pietums, romantiškai iškylai ar bet kuriai progai, kai norisi išskirtinio, skanaus maisto.
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Dalius.
Pardavėjo reitingas: 92%
Ar kilo mintis, kaip nuostabu būtų pasigaminti tai namuose? Šioje knygoje atskleidžiamos skaniausių Pietų Europos patiekalų paslaptys: subtilūs Provanso ir temperamentingi kitų Viduržemio jūros krantų receptai.
Rašytoja ir fotografė bei tinklaraščio „Gourmantine“ autorė Gintarė, gyvenanti tarp Nyderlandų ir Prancūzijos, dalijasi visomis gundančio maisto paruošimo subtilybėmis, padėdama skaitytojui išmokti ruošti gardžius patiekalus ir mėgautis jais tarsi restorane.
Išbandyti, autentiški ir lengvai paruošiami valgiai tiks vakarui dviese, draugų vakarėliui, šventiniams pietums, romantiškai iškylai ar bet kuriai progai, kai norisi išskirtinio, skanaus maisto.
Atsiliepimai
Nekantrauju isbandyti visus receptus! :)
Vien bevartant šią knygą tarsi nukeliauji į Provansą...
Estetiškiausia maisto knyga, kokią esu mačiusi! Nuotraukos fantastiškos, net ir pavalgius, pradeda tekėti seilės.. Paimu ją į rankas prieš gaminant maistą svečiams, visų pirmą - dėl receptų, visų antra - įkvepia meilę maistui ir norą praleisti laiką virtuvėje. Pasistūmėjau ir pagaminau iki 10 patiekalų iš šios knygos: caponata ilgai gaminau, bet svečiai laižesi pirštus, o pusryčių ir saldžioji skiltis - mano ir mano svečių mėgstamiausia :)
Metų nusivylimas :( Knyga apipavidalinta gražiai, ofsetinė kokybė puiki, tik kad Provanso joje beveik nerasta: ką bendro su Provansu turi panakota, tiramisu, marokietiška vištiena ir sangria? Receptai banalūs ir daugelis jų keliauja iš knygos į knygą. Nei vieno, kuris sužadintų smalsumą ar juolab įkvėpimą. O gaila. Tikėjausi Provanso.